Get Adobe Flash player

Függönykarnis

Függönykarnis

Fényáteresztő (könnyű) függöny

Ahol az árnyékolás kevéssé fontos, vagy például más külső árnyékolóval megoldott, elégséges könnyűfüggönyt alkalmazni, de leggyakrabban dekorfüggönnyel együtt használjuk.

Dekorációs függöny

A dekor-, vagy sötétítőfüggönnyel tudjuk egyrészt a fényviszonyokat szabályozni és az anyag jellegével, színével a helység belsőépítészeti harmóniáját megteremteni. Rendkívül gazdag minőségi- és színválaszték lehetővé teszi, hogy a legkényesebb ízlésű megrendelő is megtalálja álmai függönyét.

Római roló

A római, vagy raffroló karnisára a függöny illetve a dekor textil tépőzárral helyezhető fel. Mennyezetre és oldalfalra is felszerelhető. Kezelése golyóslánccal történik. Az anyagot a sín alá lapozva gyűjti fel. Kevésbé dekorált stílusú berendezések harmonikus kiegészítője.


FuggonykarnisFuggonykarnisFuggonykarnis

Bécsi roló

Bécsi roló laza redőzésű függöny, melynek karnisa, megegyezik a raffrolóéval. Kiváló kiegészítője a romantikus berendezésű helységeknek.


Fuggonykarnis

Panel függöny

A modern stílusirányzathoz leginkább alkalmazható a különböző szélességű panel, vagy más néven lapfüggöny. Rendelhető kézi mozgatással vagy zsinóros elhúzó szerkezettel.


Fuggonykarnis


Karnisok

Klasszikustól a modernig, a fakarnistól az alumínium sínekig, minden igényt ki tudunk elégíteni. Karnisainkat, kínáljuk az egyszerű kézi függöny elhúzástól a motoros működtetésig.

Rúdkarnis

Hagyományosan fából, kovácsoltvasból, rézből, újabban inkább nemesacélból készül. Lehet egy-, a megfelelő konzol használatával kettő-, vagy hárompályás is.

Alumínium sínek

Alap esetben fehérre színterezett, egy-, vagy többsínes, normál és előlapos típusát kínáljuk. Valamennyi karnis szerelhető mennyezetre, vagy konzolokkal oldalfalra. Egyes típusai ívesre is hajlíthatók.