Get Adobe Flash player

Termékek

Napjainkban az egyre dráguló energia költségek miatt is, a takarékosság szem előtt tartásával kell megtervezni lakótereink árnyékolását.

A napsugárzás és a szélsőséges időjárás elleni védekezés ősidők óta foglalkoztatja az emberiséget. Az elmúlt évtizedekben a leegyszerűsített építkezések (pl. panelházak) miatt, amikor a mennyiség és nem a minőség volt a fontos, nem fordítottak figyelmet az árnyékolók tervezésére és azok beépítésére. Napjainkban az egyre dráguló energia költségek miatt is, a takarékosság szem előtt tartásával kell megtervezni lakótereink árnyékolását. Nagyapáink még szinte kizárólag faredőnyt és zsalut használtak ablakaikon. Ezek a szerkezetek máig is hatékony védelmet nyújtanak a téli-nyári viszontagságok ellen. A korszerű árnyékolók megszületésével új lehetőségek nyíltak meg előttünk. Az energiatakarékosságot, és nem utolsó sorban a kényelmünket, biztonságunkat is szolgálják a modern automatizált rendszerek.

Sok fűtési-hűtési energiát takaríthatunk meg az időben leengedett, vagy éppen a felhúzott redőnnyel. Számos biztonságtechnikai elem beépítésével, redőnyeink nagyban hozzájárulnak ingatlanunk vagyonvédelméhez is.

A következő csoportosítás szerint ajánlom szíves figyelmükbe az általunk forgalmazott külső-, belső árnyékolókat és egyéb szolgáltatásainkat.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

  • Szalagfüggöny tisztítás
  • Függöny tisztítás
  • Teljes körű könyvelési szolgáltatás