Get Adobe Flash player

ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA - REDŐNY, RELUXA, SZALAGFÜGGÖNY, SZÚNYOGHÁLÓ, ROLÓ, ROLETTA

                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Termékeink

Termékeink Nézze meg széles termékpalettánkat!

Tovább...

Referenciáink

ReferenciáinkElégedett ügyfeleink mondták...

Tovább...

Kapcsolat

Kapcsolat

Elérhetőségek, térkép, ajánlatkérés

Tovább...

Képekben

Képekben

Kedvcsináló képekért kattintson!

Tovább...

Árnyékolástechnika - redőny, reluxa, szalagfüggöny, szúnyogháló, roló, roletta

Üdvözöljük!

Melege van, vagy fázik? Árnyékolóink, redőnyeink segítenek elviselni a szélsőségeket. Mindenféle redőnyözési és egyéb árnyékolási munkára korrekt megoldást és kivitelezést ajánlunk!

Vállalkozásunk 1996-tól kezdetben egyéni cégként működött, 2003. évtől KFT formájában folytatjuk tevékenységünket. Profilunk árnyékolástechnikai berendezések készítése, forgalmazása, szerelése, javítása, műanyag nyílászárók beépítése. Telephelyünk a XX. kerület Baross utca 1 szám alatt található, de a város egész területén, Budapest környékén és vidéken is készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Árajánlatot elektronikus levelezésben szinte azonnal, valamint díjtalan helyszíni felmérés alapján is szívesen adunk. Kedves megrendelőink, számíthatnak a fiatal, de már kellő tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező kollégáink megbízhatóságára és precíz munkájára.

ÁRNYÉKOLÁS = KELLEMES KÖZÉRZET, ENERGIAMEGTAKARÍTÁS

Sok fűtési-hűtési energiát takaríthatunk meg az időben leengedett, vagy éppen a felhúzott redőnnyel.

A napsugárzás és a szélsőséges időjárás elleni védekezés ősidők óta foglalkoztatja az emberiséget. Az elmúlt évtizedekben a leegyszerűsített építkezések (pl. panelházak) miatt, amikor a mennyiség és nem a minőség volt a fontos, nem fordítottak figyelmet az árnyékolók tervezésére és azok beépítésére. Napjainkban az egyre dráguló energia költségek miatt is, a takarékosság szem előtt tartásával kell megtervezni lakótereink árnyékolását. Nagyapáink még szinte kizárólag faredőnyt és zsalut használtak ablakaikon. Ezek a szerkezetek máig is hatékony védelmet nyújtanak a téli-nyári viszontagságok ellen. A korszerű árnyékolók megszületésével új lehetőségek nyíltak meg előttünk. Az energiatakarékosságot, és nem utolsó sorban a kényelmünket, biztonságunkat is szolgálják a modern automatizált rendszerek.

Sok fűtési-hűtési energiát takaríthatunk meg az időben leengedett, vagy éppen a felhúzott redőnnyel. Számos biztonságtechnikai elem beépítésével, redőnyeink nagyban hozzájárulnak ingatlanunk vagyonvédelméhez is.

Magyar Árnyékolástechnikai Vállalkozások Egyesületének (MARTE, illetve jogelődje MATT) tagja 2004-től vagyunk.


MARTE


TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

  • Szalagfüggöny tisztítás
  • Függöny tisztítás
  • Teljes körű könyvelési szolgáltatás